Skyddsnätet

Hej

Nu är jag inne här igen. Jag har jobbat på ett annat projekt, en teater som ska heta Skyddsnätet:

Boka in torsdagen den 15 oktober kl 18 för att se teatern 

En kväll utan skyddsnät



En teater som handlar om en killes möte med en tjej som han vill hantera på egen hand för att få lite privatliv.

Den utspelas på ett fik och publiken kommer bli insatta i hans oro, ängslan, funderingar och problem med föräldrar och assistenter som försöker hålla koll på honom.

Det kommer att bli diskussion efter pjäsen, om hur man ställer sig som assistent till en svårt handikappad och var går tystnadsplikten in och skyddar kund. Ja, sådana saker

Och hur blir det med assistent kontra föräldrar och sånt, helt enkelt olika svåra situationer kring privatliv för brukare, relation till föräldrar och intimitet mellan handikappade, svårt och lätt handikappade.

När är en handikappad person myndig nog att gå ut och data  tex? Och när ser föräldrarna att deras barn är vuxna nog att ha eget boende, utan att kränka sin son eller dotter i dess privatliv med

Omvårdande besök. Om sonen eller dottern har hittat en sambo och mamman kommer och säger att det här kan inte min son göra, vem ska då kliva in och säga att han är myndig och har flyttat hemifrån? Därför att då blir det en spänning mellan sonen och hans sambo, när väl mamman kommer dit och lägger sig i sin sons liv och styr och ställer över hur han ska ha det, vad han för göra och inte göra m.m.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0